Thumbnail
Στο πολυνομοσχέδιο που πέρασε η κυβέρνηση στη Βουλή υπήρχε διάταξη που εξαιρεί απο το ενιαίο μισθολόγιο τους υπαλλήλους της ΕΥΠ.

 

Στο πολυνομοσχέδιο που πέρασε η κυβέρνηση στη Βουλή υπήρχε διάταξη που εξαιρεί απο το ενιαίο μισθολόγιο τους υπαλλήλους της ΕΥΠ.
 
Τα μισθολογικά τους θα αποφασίζονται με υπουργική απόφαση...Πως θα γινόταν άλλωστε
 
Κάθε σωστή οικογένεια και δη τρικομματική πάντα φροντίζει για τα παιδιά της...Τα δικά της παιδιά που διορίζονταν κατα εκατοντάδες κάθε χρόνο.
 
Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ φρόντιζαν να χρησιμοποιούν αξιοκρατικά κριτήρια στην στελέγχωση αυτού του μηχανισμού.Χωρίς ΑΣΕΠ για να καταλάβετε.
 
Το ζήτημα είναι να υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης και εχεμύθειας, ειδικά τώρα που το βαθύ χέρι του κράτους αρχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.
 
Τέλος να υπάρχουν καλά χρήματα για να ταιριάζει...αυτό που φωνάζει ο λαός στις πορείες απέναντι στην αστυνομία:  "Άξιος ο μισθός σας"
 
Παναγιώτης Κάτσικας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα