Thumbnail
Να βάλει φρένο στις φήμες που διέρευσαν από διάφορες πηγές στον Αμερικάνικο τύπο όπως το Bloomberg και τους New York Times θέλησε ο Phil Schiller, Worldwide Marketing manager της Apple για την ύπαρξη iPhone των φτωχών.

 

Να βάλει φρένο στις φήμες που διέρευσαν από διάφορες πηγές στον Αμερικάνικο τύπο όπως το Bloomberg και τους New York Times θέλησε ο Phil Schiller, Worldwide Marketing manager της Apple για την ύπαρξη iPhone των φτωχών.
 
Έτσι λοιπόν δήλωσε στην Evening News της Σαγκάη οτι μπορεί τα φθηνά smartphones να είναι πολύ δημοφιλή, δεν βρίσκονται στα μελλοντικά σχέδια της Apple ενώ επισήμανε οτι αν και μερίδιο της εταιρίας στην παγκόσμια αγορά των smartphones είναι μόνο το 20%, έχουν το 75% του συνολικού κέρδους και φυσικά αυτός είναι ο κύριος λόγος που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τόσο εύκολα τις φήμες για φθηνό iPhone.
 
Τέλος επίσης και  στη φήμη οτι το νέο φθηνό iPhone θα είναι κατασκευασμένο με πολυκαρβονικό πλαστικό εξωτερικό περίβλημα και με «ανακυκλωμένα» εξαρτήματα στο εσωτερικό του ο Schiller τόνισε οτι κάθε προϊόν της Apple κατασκευάζεται πάντα χρησιμοποιώντας μόνο την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

seminario-epaggelmatikou-prosanatolismou
Το ανεπηρέαστο από την τεχνητή νοημοσύνη επάγγελμα - Μισθοί πάνω από 10.000 το μήνα
Ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο επάγγελμα του μέλλοντος που δεν θα επηρεάσει η τεχνητή νοημοσύνη
Το ανεπηρέαστο από την τεχνητή νοημοσύνη επάγγελμα - Μισθοί πάνω από 10.000 το μήνα