Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Πρόκειται για τον προϊστάμενο του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βόλου, έναν αστυνομικό του τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και έναν αστυνομικό που υπηρετεί στο Αγρίνιο.
Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν για συμμετοχή στη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, την οποία εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν 28 μέλη του κυκλώματος, έπειτα από την αξιοποίηση τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ των μελών του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μεγάλης έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι τρεις αστυνομικοί που συνελήφθησαν είχαν δοσοληψίες με τα μέλη της σπείρας ναρκωτικών, η οποία δραστηριοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη, στη Θεσσαλία και στην Αιτωλοακαρνανία.
Μάλιστα, οι εν λόγω επίορκοι αστυνομικοί κάλυπταν τους εμπόρους ναρκωτικών, ενώ προσέφεραν ακόμη και ευνοϊκές καταθέσεις για μέλη της σπείρας που συλλαμβάνονταν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ