Thumbnail
Τι έλεγε ο Παπακωνσταντίνου στις 24/10 ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ

 

Οι πληροφορίες μιλούν πια καθαρά για εμπλοκή του πρώην υπουργού Οικονομικών. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αφαίρεσε τις καρτέλες με τα συγγενικά του ονόματα από τη λίστα Λαγκάρντ.

 

Ας δούμε όμως τι έλεγε στις 24 Οκτωβρίου...
 
Ευθύνες στους πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη και Ιωάννη Διώτη, επέρριψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ, κατηγορώντας τους ότι δεν προχώρησαν σε έρευνα ενώ ο νομικός σύμβουλος του υπουργείου είχε αποφανθεί ότι τα στοιχεία μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για φορολογικό έλεγχο.
 
«Το USB το έδωσα στον κ. Διώτη, πριν φύγω από το υπουργείο Οικονομικών. Το αρχικό CD που πήρα στα χέρια μου μαζί με τη συνοδευτική επιστολή το έδωσα για εμπιστευτική φύλαξη στο γραφείο μου και δεν ξέρω πού είναι, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πού είναι», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
left.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα