Απλές οδηγίες για να τηγανίσει κάποιος ένα αυγό μάτι. Πόσο δύσκολο λέτε να είναι; Κι όμως για μερικούς ανθρώπους αυτό φαντάζει βουνό.
Παρακάτω παρουσιάζουμε απλές οδηγίες για αυγό μάτι. Παρακολουθείστε τις και δεν θα κάνετε ποτέ ξανά λάθος.
1. Βγάλτε τα αυγά από το ψυγείο

2. Ψάξτε όλη την κουζίνα και τα ντουλάπια για να βρείτε λάδι.

3. Ανάψτε την κουζίνα και βάλτε ένα τηγάνι επάνω στο μάτι

4. Ρίξτε λάδι στο τηγάνι.

5. Γυρίστε το τηγάνι για να πάει παντού το λάδι.

6. Ανοίξτε το κουτί με τα αυγουλάκια

7. Πάρτε στα χέρια σας ένα καλό και γερό αυγό.

8. Σπάμε το αυγό και το ρίχνουμε μέσα.

9. Περιμένουμε

10. Με μια σπάτουλα το γυρνάμε

11. Περιμένετε...

12. Σερβίρετε

Ετοιμο, καλοφάγωτο...
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ