Απλές οδηγίες για να τηγανίσει κάποιος ένα αυγό μάτι. Πόσο δύσκολο λέτε να είναι; Κι όμως για μερικούς ανθρώπους αυτό φαντάζει βουνό.
Παρακάτω παρουσιάζουμε απλές οδηγίες για αυγό μάτι. Παρακολουθείστε τις και δεν θα κάνετε ποτέ ξανά λάθος.
1. Βγάλτε τα αυγά από το ψυγείο
2. Ψάξτε όλη την κουζίνα και τα ντουλάπια για να βρείτε λάδι.
3. Ανάψτε την κουζίνα και βάλτε ένα τηγάνι επάνω στο μάτι
4. Ρίξτε λάδι στο τηγάνι.
5. Γυρίστε το τηγάνι για να πάει παντού το λάδι.
6. Ανοίξτε το κουτί με τα αυγουλάκια
7. Πάρτε στα χέρια σας ένα καλό και γερό αυγό.
8. Σπάμε το αυγό και το ρίχνουμε μέσα.
9. Περιμένουμε
10. Με μια σπάτουλα το γυρνάμε
11. Περιμένετε...
12. Σερβίρετε
Ετοιμο, καλοφάγωτο...
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5
Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα