Πάταγο κάνει στο διαδίκτυο βίντεο με έναν 12χρονο ο οποίος αφήνει αντίπαλό του που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση να κερδίσει (Vid)
Ένας νεαρός παλαιστής σε γυμνάσιο του Τενεσί έκανε κάτι το οποίο αρκετά παιδιά δεν θα σκεφτόνοτυσαν να το κάνουν. Συνειδητά έχασε έναν αγώνα, κερδίζοντας όμως την αγάπη του κόσμου.
Ο 12χρονος Τζάστον Κιεβιτ έδειξε την ευγενική του ψυχή, αφήνοντας τον αντίπαλό του που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση να κερδίσει.
Το εν λόγω βίντεο έχει κάνε πάταγο στο διαδίκτυο ενώ πλήθος κόσμου στέλνει e-mail στον νεαρό.
Όπως αναφέρει η Huffington Post, ο 13χρονος Τζάρετ, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, εξέφρασε στον πατέρα του την επιθυμία να λάβει μέρος σε αγώνα πάλης, και εκείνος πήρε τηλέφωνο ένα προπονητή σε αντίπαλο σχολείο και του ζήτησε να του υποδείξει ποιος από τους παλαιστές του έχει την πιο ευγενική καρδιά.
Αυτός ήταν ο Τζάστιν Κίβιτ που, αφού πρώτα έσφιξε το χέρι του Τζάρεντ, φρόντισε να κάνει το όνειρό του να συμμετάσχει σε ένα αθλητικό γεγονός του σχολείου του πραγματικότητα.
"Μπορεί ο Τζάρεντ να έχει τις δεξιότητες ενός μωρού 6 μηνών, αλλά εγκεφαλικά είναι πολύ κοντά στην ηλικία του", σημειώνει ο πατέρας του.
news247.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ