Εκπαιδευτικοί και στέγη: 100 δωμάτια στη Ζάκυνθο και σπίτι στην Κάρυστο με 100 ευρώ – Όταν η αλληλεγγύη καλύπτει το κενό της Πολιτείας

Κοινωνία 0

«Σ’ αφήνω αγαπημένη μου…»: Συγκινεί ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Μάρω Κοντού

Μάρω Κοντού: Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά την αγαπημένη του φίλη και συμπρωταγωνίστρια
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το συγκινητικό «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στην εμβληματική ηθοποιό μέσα από μια κοινή τους φωτογραφία

Ο θάνατος της Μάρως Κοντού το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουλίου βύθισε στη θλίψη το πανελλήνιο, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο της ελληνικής τέχνης, όπου η σπουδαία ηθοποιός άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της. 

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες της, οι οποίοι την αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς που αναδεικνύουν τόσο το δυσαναπλήρωτο ταλέντο της όσο και το ήθος του χαρακτήρα της.

Ανάμεσά τους και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της με μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο δημοφιλής δημιουργός δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο από το παρελθόν, όταν είχαν συνυπάρξει καλλιτεχνικά. Συνοδεύοντας τη φωτογραφία με λίγες, αλλά βαθιά συγκινητικές λέξεις, ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό γράφοντας «σ’ αφήνω αγαπημένη μου Μάρω, να πας από ‘κει. Στο τελευταίο σου ταξίδι!».

Η συγκινητική ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου: «Σ’ αφήνω αγαπημένη μου…»
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Πριν γίνει Αθήνα: Ποιο ήταν το πρώτο όνομα της πόλης

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία