Τραγική κατάληξη φαίνεται να παίρνει η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, καθώς μετά τον εντοπισμό της σορού ενός 66χρονου άνδρα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις βρήκαν ακόμη μία απανθρακωμένη σορό μέσα στην καμένη κατοικία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν ισχυροί φόβοι ότι πρόκειται για το 12χρονο παιδί της οικογένειας, το οποίο αγνοούνταν από την εκδήλωση της φωτιάς.
Η επίσημη ταυτοποίηση της δεύτερης σορού αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τις προβλεπόμενες ιατροδικαστικές και εργαστηριακές διαδικασίες.
Νεκρός ο πατέρας – Σώθηκε η μητέρα
Νωρίτερα, μέσα στην κατοικία είχε εντοπιστεί νεκρός ο 66χρονος πατέρας της οικογένειας.
Η 40χρονη σύζυγός του κατάφερε να απεγκλωβιστεί ζωντανή με τη συνδρομή πυροσβεστών και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η γυναίκα φέρεται να είχε ενημερώσει τις Αρχές ότι ο 12χρονος γιος της βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του τη στιγμή που η φωτιά περικύκλωσε την περιοχή.
Η αναζήτηση κατέληξε σε τραγωδία
Για αρκετές ώρες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας και εθελοντές πραγματοποιούσαν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, αναζητώντας το παιδί που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενο.
Μετά την κατάσβεση της φωτιάς στην κατοικία, οι πυροσβέστες εισήλθαν στο εσωτερικό του κτιρίου, όπου εντόπισαν τη δεύτερη απανθρακωμένη σορό.
Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, ενώ αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση της ταυτότητας του θύματος.