Από τις φυλακές Κορυδαλλού κατάφερε να αποδράσει το πρωί της Τρίτης, 2 Ιουνίου ένας ενός 48χρονος κρατούμενος, για τον εντοπισμό του οποίου η ΕΛΑΣ ξεκίνησε ευρεία επιχείρηση.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δραπέτης, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, εξέτιε ποινή φυλάκισης για υποθέσεις που σχετίζονται με παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Η απόδραση σημειώθηκε περίπου στις 08:30 το πρωί, όταν ο 48χρονος εκμεταλλεύτηκε τη διαδικασία της τροφοδοσίας της φυλακής.
Διέφυγε από την προσοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων και των φρουρών τη στιγμή που άνοιξαν οι πύλες, καταφέρνοντας έτσι να περάσει εκτός του ελεγχόμενου χώρου των φυλακών.
Αμέσως μετά τη διαπίστωση της απουσίας του κρατούμενου σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε άμεσο ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό του.
Παράλληλα με τις έρευνες για τον εντοπισμό του ίχνους του, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Διεύθυνσης των φυλακών διενεργούν προανάκριση προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η διαφυγή.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου
Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε
Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google
Alfavita Newsroom