astynomia peripoliko
Nikos Libertas / SOOC
Τα έξι ανήλικα παιδιά ηλικίας από 3 έως 11 ετών ζούσαν σε σπίτι γεμάτο ακαθαρσίες

Στη σύλληψη δύο γονέων, ηλικίας 37 και 33 ετών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τρίτης (12/5) στο Περιστέρι, έπειτα από καταγγελία για τις συνθήκες διαβίωσης των έξι ανήλικων παιδιών τους.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στην οικία επί της οδού Κηπουπόλεως, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό πλήρους παραμέλησης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα παιδιά, ηλικίας από 3 έως 11 ετών, ζούσαν σε περιβάλλον με εξαιρετικά ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής, ενώ έφεραν ακαθαρσίες στο σώμα τους.

Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο ενω τα έξι παιδιά απομακρύνθηκαν άμεσα από τον χώρο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και παραμένουν για παρακολούθηση.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλιούπολη
Γονείς για Ηλιούπολη: «Να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές»
Έκκληση για ψυχολόγους σε όλα τα σχολεία και αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα μετά το τραγικό περιστατικό με δύο τις μαθήτριες
Γονείς για Ηλιούπολη: «Να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές»
Μαρινάκης
Μαρινάκης για βία στα ΑΕΙ: «Τέτοια περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κανονική αστυνομία»
Η παραδοχή ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία «δεν προχώρησε» και τα νέα μέτρα ασφαλείας στα πανεπιστήμια
Μαρινάκης για βία στα ΑΕΙ: «Τέτοια περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κανονική αστυνομία»