Στιγμές απόλυτου φόβου έζησαν δύο έφηβες, ηλικίας 14 και 15 ετών, στο Μακρυχώρι Λάρισας, όταν έγιναν στόχος μιας άγριας και αναίτιας επίθεσης από δύο 13χρονα αγόρια.
Το περιστατικό, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, αναδεικνύει για ακόμη μια φορά το σοβαρό πρόβλημα της βίας μεταξύ ανηλίκων που λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις ακόμη και σε μικρές κοινωνίες.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα κορίτσια βρίσκονταν στην πλατεία του χωριού όταν οι δύο ανήλικοι τις προσέγγισαν και άρχισαν να τις παρενοχλούν.
Η κατάσταση κλιμακώθηκε επικίνδυνα όταν τα αγόρια, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, προχώρησαν σε ευθείες απειλές, ενώ ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι, προκαλώντας τρόμο στις δύο έφηβες.
Το επεισόδιο έληξε χωρίς τραυματισμούς, ωστόσο το ψυχολογικό σοκ για τα θύματα είναι μεγάλο. Οι γονείς των κοριτσιών, θορυβημένοι από την αγριότητα του συμβάντος, έχουν ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρχές, ενώ το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία του Δήμου Τεμπών, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την αύξηση ανάλογων φαινομένων παραβατικότητας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom