Γεράσιμος Παπαδόπουλος
Συγκλονίζει η οικογένειά του για τον αδιάκοπο αγώνα ζωής μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία – «Ένας καθημερινός Γολγοθάς χωρίς τέλος».

Τρία χρόνια μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ο χρόνος για την οικογένεια του Γεράσιμου μοιάζει να έχει παγώσει. Ο νεαρός παραμένει σε κατάσταση κώματος, συνεχίζοντας μια σιωπηλή αλλά άνιση μάχη ζωής, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι βιώνουν καθημερινά έναν ατελείωτο Γολγοθά.

Με αφορμή τη συμπλήρωση της μαύρης επετείου, ο δικηγόρος της οικογένειας, Λουκάς Αποστολίδης, έδωσε στη δημοσιότητα τη δήλωση του πατέρα, μια κατάθεση ψυχής που αποτυπώνει τον πόνο, την εξάντληση αλλά και την ελπίδα που παραμένει ζωντανή.

«Τρία ολόκληρα μαρτυρικά χρόνια εξελίσσεται ένα ατελείωτο ταξίδι σε νοσοκομεία της Ελλάδας, της Ευρώπης και της Αμερικής, με μόνη συνοδεία την ελπίδα για ένα ακόμα θαύμα της Παναγίας», αναφέρει η οικογένεια.

Ο Γεράσιμος, όπως περιγράφουν, «βιώνει και αντέχει τον δικό του Γολγοθά», με την καρδιά του να συνεχίζει να χτυπά δυνατά, δίνοντας καθημερινά τη δική του μάχη. Δίπλα του στέκεται ακούραστα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που στηρίζει τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του σε αυτή τη σκληρή δοκιμασία.

«Είναι τρομερά δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος τον αγώνα του και αδύνατο να τον περιγράψει», σημειώνουν οι οικείοι του, υπογραμμίζοντας πως η πληγή παραμένει ανοιχτή και βαθιά.

Τρία χρόνια μετά, η τραγωδία δεν ανήκει στο παρελθόν. Για κάποιες οικογένειες, όπως αυτή του Γεράσιμου, ο χρόνος μετριέται σε αναπνοές, σε σιωπηλές προσευχές και σε μια ελπίδα που αρνείται να σβήσει.

H ανακοίνωση του δικηγόρου Λουκά Αποστολίδη:

«Ο Γεράσιμος βιώνει και αντέχει το δικό του ΓολγοθάΤρία χρόνια η καρδιά του χτυπά δυνατά. Καθημερινός Γολγοθάς τόσο  για το υπέροχο ηρωικό αυτό παλικάρι, όσο και για όλη μας την οικογένεια, που προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο, να παραμείνει όρθια, δυνατή αλλά και αντάξια των δυσκολιών και του ανείπωτου, ατελείωτου, ανελέητου πόνου, ( σωματικού και ψυχικού).

Ως συνήγορος του πατέρα του Γεράσιμου, σας κοινοποιώ τη δήλωσή του, εν όψη της 3ης θλιβερής επετείου.

Πέρασαν τρία χρόνια. Η πληγή παραμένει ανοιχτή κι αιμορραγούσα. Η τραγωδία στα Τέμπη μας νουθετεί. Η ζωή κάθε ανθρώπου δεν έχει ανταλλακτική αξία. Ο πόνος δεν έχει τέλος.

Τρία ολόκληρα χρόνια ο Γεράσιμοςσε άνιση μάχη, αγωνίζεται για τη ζωή του.

Τρία ολόκληρα μαρτυρικά χρόνια εξελίσσεται, ένα ατελείωτο ταξίδι σε νοσοκομεία Ελλάδας, Ευρώπης και Αμερικής…με μόνη συνοδεία την ελπίδα για  ένα ακόμα θαύμα της Παναγίας .

Ένας Λεβέντης που σε κάθε στιγμή της ζωής του αγωνιζόταν και  αυτό συνεχίζει να κάνει και τώρα . Είναι τρομερά  δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος τον αγώνα του και αδύνατο να τον περιγράψει.

Σύσσωμο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται νυχθημερόν στο προσκεφάλι του.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ….

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ …..

ΙΣΩΣ  ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ….ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ  ΚΡΕΒΑΤΙ  ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ…..

ΙΣΩΣ Ο ΗΧΟΣ ,Η ΦΩΝΗ  ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ  ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΙ  ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ

ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ…….

Καλή Σαρακοστή

και η Ανάσταση του Κυρίου

ας φέρει και την Ανάσταση του Γεράσιμου

Διονύσιος Γεωργ. Γεωργιάδης»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekav_107.jpg
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 87χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι
Έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος στις Συκιές – Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος από διασώστες του ΕΚΑΒ.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 87χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι
apple-books_foto_education.jpg
ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας: Προχωρούν οι μονιμοποιήσεις εκπαιδευτικών και η αναγνώριση προϋπηρεσίας
Ομόφωνες αποφάσεις και μονιμοποιήσεις στην 7η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας
ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας: Προχωρούν οι μονιμοποιήσεις εκπαιδευτικών και η αναγνώριση προϋπηρεσίας
Εκδήλωση με τίτλο «Γεώργιος Σεφέρης-Οδυσσέας Ελύτης. Δίκαιο και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών» [2 Μαρτίου 2026]
ΕΚΠΑ: Εκδήλωση «Γεώργιος Σεφέρης – Οδυσσέας Ελύτης Δίκαιο και Λογοτεχνία» στις 2 Μαρτίου
Εκδήλωση με τίτλο «Γεώργιος Σεφέρης-Οδυσσέας Ελύτης. Δίκαιο και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών»
ΕΚΠΑ: Εκδήλωση «Γεώργιος Σεφέρης – Οδυσσέας Ελύτης Δίκαιο και Λογοτεχνία» στις 2 Μαρτίου