μεθυσμένη τραγουδίστρια
Αλκοτέστ «φωτιά» με 0,83 mg/l τα ξημερώματα – Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Κολωνάκι, όταν μία 36χρονη οδηγός συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα την πρόσκρουση σε πέντε σταθμευμένα οχήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Κλεομένους και Ξανθίππου, στην «καρδιά» του Κολωνακίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά σε πέντε παρκαρισμένα ΙΧ, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές, κυρίως σε προφυλακτήρες και εξωτερικά μέρη των αυτοκινήτων.

μεθυσμενη τραγουδιστρια

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο η εικόνα στο σημείο προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Η 36χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ελληνική Αστυνομία και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ. Η πρώτη μέτρηση έδειξε 0,78 mg/l, ενώ η δεύτερη 0,83 mg/l, τιμές που υπερβαίνουν κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο των 0,24 mg/l.

μεθυσμένη τραγουδίστρια

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το περιστατικό έρχεται να υπενθυμίσει με τον πλέον ηχηρό τρόπο τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, ιδιαίτερα σε κεντρικούς και κατοικημένους δρόμους της πρωτεύουσας.

μεθυσμένη τραγουδίστρια

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομεία
Κατέρρευσε γιατρός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας – Παύση εισαγωγών στις Παθολογικές Κλινικές λόγω υπερφόρτου εργασίας
Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την υποστελέχωση και τις εξαντλητικές συνθήκες για τους γιατρούς του νομού
Κατέρρευσε γιατρός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας – Παύση εισαγωγών στις Παθολογικές Κλινικές λόγω υπερφόρτου εργασίας
ιραν
Ιράν: «Όχι» στην εκεχειρία — Απορρίπτει προσχέδιο κατάπαυσης πυρός και θέτει δικούς του όρους
Σκληρή απάντηση της Τεχεράνης σε ειρηνευτικές πρωτοβουλίες — Το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον των διαπραγματεύσεων
Ιράν: «Όχι» στην εκεχειρία — Απορρίπτει προσχέδιο κατάπαυσης πυρός και θέτει δικούς του όρους
παιδιά
Πάσχα με… ανατροπές: Από την ανοιξιάτικη λιακάδα σε βροχές και καταιγίδες
Διπλό «πρόσωπο» θα δείξει ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι προβλέπεται για Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα
Πάσχα με… ανατροπές: Από την ανοιξιάτικη λιακάδα σε βροχές και καταιγίδες