Μια τραγική οικογενειακή υπόθεση συγκλονίζει το Κερατσίνι, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας και η σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί σχεδόν ταυτόχρονα, ενώ λίγα χρόνια πριν είχαν χάσει τον γιο τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο εγγονός των ηλικιωμένων επισκέφτηκε τους παππούδες του και τους βρήκε ξαπλωμένους στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, πλάι-πλάι. Ο ίδιος περιέγραψε τη στιγμή ως σοκαριστική και συναισθηματικά καταστροφική, δεδομένου ότι πριν από λίγα χρόνια είχε δει τον πατέρα του να ξεψυχάει στα χέρια του.
Μια γειτόνισσα επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας ότι ο παππούς βρισκόταν ανάσκελα και η γιαγιά μπρούμυτα, κοντά στην πόρτα της κουζίνας, υπογραμμίζοντας τη συγκλονιστική ομοιότητα του τρόπου που οι δύο τους έφυγαν από τη ζωή.
Η απώλεια του γιου τους πριν από περίπου έναν χρόνο φαίνεται να επιδείνωσε την ψυχολογική κατάσταση του ζευγαριού, που ήδη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με τον εγγονό τους, το ζευγάρι ήταν μαζί από τα 15 τους χρόνια και η αγάπη τους παρέμεινε αμετάβλητη μέχρι το τέλος.
Ένας γείτονας ανέφερε πως η συναισθηματική κατάρρευση μετά τον θάνατο του γιου μπορεί να οδήγησε στα τραγικά γεγονότα του Σαββάτου, περιγράφοντας πως ο ένας φρόντιζε τον άλλον μέχρι τις τελευταίες τους στιγμές.
Σύμφωνα με τις περιγραφές των γειτόνων, ο παππούς φαίνεται να υπέστη πτώση κατά τη διάρκεια καθημερινής δραστηριότητας, ενώ η γιαγιά προσπάθησε να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα και οι δύο να υποστούν ισχαιμικό επεισόδιο. Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ισχαιμία μυοκαρδίου και για τους δύο, με τον παππού να εξέπνευσε πρώτος και στη συνέχεια η σύζυγός του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom