Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Ανατίναξε το σπίτι του γιου του

peripoliko astinomia perama
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θεσσαλονίκη: 80χρονος ανατίναξε το σπίτι του γιου του

Στη φυλακή οδηγείται ένας 80χρονος άνδρας, ο οποίος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο για την έκρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του γιου του στον Δήμο Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να τοποθέτησε εμπρηστικό μηχανισμό που προκάλεσε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές, σε ένα επεισόδιο που, σύμφωνα με τις αρχές, συνδέεται με μακροχρόνιες οικογενειακές αντιπαραθέσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της οικογένειας στρέφεται εναντίον του 80χρονου. Πριν από περίπου έναν μήνα, ο άλλος του γιος είχε επίσης καταγγείλει εμπρηστική ενέργεια σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την πράξη του ενώπιον του δικαστηρίου, αφήνοντας να φανεί η ένταση των οικογενειακών συγκρούσεων. «Ήταν περιουσία που χτίσαμε με τη γυναίκα μου με κόπο και ιδρώτα», φέρεται να είπε στην απολογία του, επιχειρώντας να εξηγήσει το ξέσπασμά του απέναντι στους γιους του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία