Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Νίκαια, όταν αυτοκίνητο που ανήκει σε σωφρονιστικό υπάλληλο τυλίχθηκε στις φλόγες, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:00, ενώ οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, όμως το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, που συγκεντρώνει στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών και τη διερεύνηση των κινήτρων πίσω από την επίθεση.
Λίγη ώρα αργότερα, η σύζυγος του σωφρονιστικού υπαλλήλου ενημέρωσε την Αστυνομία για ύποπτο αντικείμενο στην αυλή της πολυκατοικίας, το οποίο έμοιαζε με χειροβομβίδα.
Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), που απομάκρυναν με ασφάλεια το αντικείμενο, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε προληπτικά.
Διακοπή κυλοφορίας
Για λόγους ασφαλείας, η Τροχαία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία στην οδό Ευριπίδου, από τη συμβολή της με την Πλαπούτα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.
Οι Αρχές εξετάζουν αν τα δύο περιστατικά συνδέονται, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο στοχευμένης επίθεσης κατά του σωφρονιστικού υπαλλήλου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Μαρία Δούση