Κοινωνία 0

Νοσοκομείο στην Αθήνα: Έκαναν σε ασθενή γαστροσκόπηση χωρίς αναισθησία επειδή σχόλαγαν

νοσοκομείο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σοβαρές καθυστερήσεις και απότομη συμπεριφορά προσωπικού

Μια σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως για νοσοκομείο της Αθήνας, όπου ασθενής αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε γαστροσκόπηση χωρίς αναισθησία, ενώ αντιμετώπισε επιθετική και απότομη συμπεριφορά από το προσωπικό.

Η κα Μαρία Τάση περιγράφει ότι χρειάστηκε περισσότερες από δύο ώρες για μια απλή ακτινογραφία, κατά τη διάρκεια της οποίας έσπασε η φλέβα της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιστρέψει στο νοσοκομείο για επιπλέον φροντίδα.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν μεταφέρθηκε σε τμήμα ενδοσκοπήσεων, οι υπάλληλοι που είχαν μόλις σχολάσει της φέρθηκαν με βρισιές και αρνήθηκαν να χορηγήσουν αναισθησία κατά τη διαδικασία. Η μέθη χορηγήθηκε μόνο μετά την ολοκλήρωση της γαστροσκόπησης, αφήνοντας την ασθενή σε κατάσταση σοκ.

Η κα Τάση σημειώνει επίσης τις μεγάλες καθυστερήσεις σε διάφορα τμήματα του νοσοκομείου και αναφέρει περιστατικά κλοπών που φέρονται να έχουν συμβεί εντός των δωματίων, γεγονός που προσθέτει στην εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία