Υλικά:
4 χοιρινά σουβλάκια
2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
1 κρεμμύδι, χοντροκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 κ.γ. ρίγανη
Χυμός από 1 λεμόνι ή λάιμ
1 κ.γ. μέλι
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε στο μούλτι όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα.
Βάζουμε τα σουβλάκια σε τάπερ, τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα ανακατεύουμε με τα χέρια ώστε να καλυφθούν καλά.
Σκεπάζουμε το σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να απορροφήσουν τη γεύση.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στο γκριλ, σε δυνατή θερμοκρασία.
Τοποθετούμε τα σουβλάκια πάνω σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 10 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom