Thumbnail
Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Βροχερός θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ στην Αττική πιο έντονες θα είναι οι βροχές τη Δευτέρα.

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποιεί για έντονη κακοκαιρία από σήμερα τα ξημερώματα Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά και παρατεταμένα σε:

  • Κέρκυρα
  • Παξούς
  • Λευκάδα
  • Κεφαλονιά
  • Θεσπρωτία
  • Πρέβεζα

Στις περιοχές αυτές αναμένονται έως και 80 τόνοι νερού ανά στρέμμα, ενώ δεν αποκλείονται τοπικές θύελλες με νοτιάδες που θα φτάνουν τα 80 km/h.

Αναλυτικά από αύριο 

1. Το Σάββατο θα επικρατήσει σταδιακά ο καιρός τύπου "Π", που σημαίνει ότι οι βροχές με γενικά ήπιες εντάσεις θα αφορούν τα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
2. Μέσα στην Κυριακή αναμένουμε γενικευμένη επιδείνωση των καιρικών συνθηκών και από τα δυτικά με τοπικά ισχυρές βροχές - καταιγίδες φαινόμενα που θα απασχολήσουν αρκετές περιοχές μέχρι και τη Δευτέρα.
. Μέσα στο Σάββατο θα δούμε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες προς τα κεντρικά, ανατολικά και νότια (26° με 28° βαθμούς κελσίου).
4. Ο νομός Αττικής φαίνεται να δέχεται αξιόλογες βροχές μέσα στη Δευτέρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιολαντα
«Για τις πέντε μανάδες του «Βιολάντα» που δεν θα ξαναγυρίσουν στα παιδιά τους»
Η ΑΣΓΜΕ εκφράζει τη βαθιά της οδύνη και καλεί σε άμεση προστασία της ζωής και της ασφάλειας των εργαζόμενων γονέων
«Για τις πέντε μανάδες του «Βιολάντα» που δεν θα ξαναγυρίσουν στα παιδιά τους»