Κοινωνία 0

Στον Πάνο Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Ήρθα να δω έναν άνθρωπο που υποφέρει»

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε σήμερα τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα, ο οποίος συνεχίζει για 22η ημέρα την απεργία πείνας
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών επισκέφθηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα, εκφράζοντας στήριξη στον τραγικό πατέρα που ζητά την εκταφή του γιου του για τοξικολογικές εξετάσεις

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επισκέφθηκε σήμερα τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα, ο οποίος συνεχίζει για 22η ημέρα την απεργία πείνας. Ο τραγικός πατέρας απαιτεί την εκταφή του γιου του, Ντένις, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές και βιοχημικές εξετάσεις και να λάβει απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού του.

Ο Αρχιεπίσκοπος, που μόλις είχε ολοκληρώσει τον αγιασμό για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, μετέβη αμέσως στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για να συναντήσει τον Ρούτσι.

Σύντομη και φορτισμένη συνάντηση

Φτάνοντας στο σημείο, ο Ιερώνυμος περίμενε τον Πάνο Ρούτσι να εξέλθει από τη σκηνή του. Ο πατέρας, εμφανώς καταβεβλημένος και με στήριξη από τους γύρω του, σηκώθηκε και είχε χαμηλόφωνη συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο.

«Ένας άνθρωπος υποφέρει και ήρθα να δω αυτόν τον άνθρωπο που υποφέρει», τόνισε ο Ιερώνυμος στις κάμερες, ενώ ευχήθηκε στον κ. Ρούτσι δύναμη και κουράγιο.

Ο ίδιος ο Πάνος Ρούτσι απάντησε: «Έχω δύναμη, την αντλώ από τον Θεό και από τον κόσμο που με στηρίζει».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΗΜΜΥ: Ίδια επαγγελματικά δικαιώματα, αλλά χιλιάδες μόρια διαφορά στις βάσεις

Υπουργείο Παιδείας: Δεν επανέρχονται οι εκπαιδευτικοί στο Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας

Η σημασία της λέξης «αφραδία» στην Αρχαία Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία