Βάσεις Εισαγωγής 2026: Η σχολή που πέρασε μόλις... ένας υποψήφιος

Κοινωνία 0

Θλίψη στον Έβρο: Πέθανε βρέφος 11 μηνών στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά του και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας παρά την ηλικία του

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Έβρο, όταν ένα βρέφος 11 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το βρέφος είχε αρχικά διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, όπου οι γιατροί ενημέρωσαν το νοσοκομείο για την σοβαρότητά του.

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που διήρκησαν 50 λεπτά, δυστυχώς το μωράκι δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν Ρομά, ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά του και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας παρά την ηλικία του. Το μωρό είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας και στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο παρελθόν λόγω επιδείνωσης των προβλημάτων του, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση αποδείχθηκε μοιραία, προκαλώντας θλίψη στην οικογένεια και την τοπική κοινωνία.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα εξακριβωθούν μέσω νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία