Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την Επιτροπή Υγείας του ΑΠΘ, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, από 9:00 έως 13:00, στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή».
Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δώσουν αιμοπετάλια, με τη διαδικασία να γίνεται με προγραμματισμένα ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2310 995364 και να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα, χωρίς να απαιτείται να είναι νηστικοί.
Αναλυτικά:
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με την Επιτροπή Υγείας του ΑΠΘ, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, και ώρες 9:00 με 13:00, στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» του ΑΠΘ.
Παράλληλα, όσες/όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να δώσουν αιμοπετάλια. Η αιμοδοσία ή η λήψη αιμοπεταλίων θα διεξαχθεί με προγραμματισμένα ραντεβού, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός.
Οι υποψήφιοι/ιες αιμοδότες/τριες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 2310 995364, από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 9.00-13.00.
Όσες/όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί την αστυνομική ταυτότητά τους. Δεν απαιτείται να είναι νηστικοί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom