Υλικά:
2 ώριμες μεγάλες μπανάνες, σε φέτες και κατεψυγμένες
2–4 κ.σ. πλήρες γιαούρτι
2 κ.σ. μέλι
200 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες, μέχρι να παγώσουν καλά.
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τις μπανάνες μαζί με το γιαούρτι και το μέλι, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε φόρμες σιλικόνης για παγωτίνια, βάζουμε ξυλάκια και αφήνουμε στην κατάψυξη τουλάχιστον 3 ώρες.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ξεφορμάρουμε τα παγωτίνια, τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 5 λεπτά ώστε να σκληρύνει η σοκολάτα και είναι έτοιμα για απόλαυση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ