Έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Αυγούστου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ασπροβάλτα, στον Δήμο Βόλβης Θεσσαλονίκης, εξαιτίας φιάλης υγραερίου, προκαλώντας πέντε τραυματισμούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματίες είναι υπήκοοι Σερβίας, ενώ ένας άνδρας (γεννημένος το 1984) και μια γυναίκα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν από το Κέντρο Υγείας Μαδύτου στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας φέρει σοβαρότερα εγκαύματα.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο κτίριο, με σπασμένα παράθυρα και ζημιές στα μεταλλικά κιγκλιδώματα.
Πληροφορίες από το Ράδιο Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι πυροσβέστες εντόπισαν τη φιάλη υγραερίου άθικτη, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο να προηγήθηκε διαρροή, η οποία πιθανόν προκάλεσε ανάφλεξη από σπινθήρα.
Η ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, γεννημένη το 1939, συνελήφθη από τις αρχές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ