Έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Αυγούστου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ασπροβάλτα, στον Δήμο Βόλβης Θεσσαλονίκης, εξαιτίας φιάλης υγραερίου, προκαλώντας πέντε τραυματισμούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματίες είναι υπήκοοι Σερβίας, ενώ ένας άνδρας (γεννημένος το 1984) και μια γυναίκα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν από το Κέντρο Υγείας Μαδύτου στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας φέρει σοβαρότερα εγκαύματα.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο κτίριο, με σπασμένα παράθυρα και ζημιές στα μεταλλικά κιγκλιδώματα.
Πληροφορίες από το Ράδιο Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι πυροσβέστες εντόπισαν τη φιάλη υγραερίου άθικτη, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο να προηγήθηκε διαρροή, η οποία πιθανόν προκάλεσε ανάφλεξη από σπινθήρα.
Η ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, γεννημένη το 1939, συνελήφθη από τις αρχές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Λεωνίδας Βουρλιώτης