psari
Υπάρχει μια απλή και φυσική λύση που μπορεί να κάνει τη διαφορά και δεν είναι άλλη από την κανέλα!

Αν αγαπάτε τα ψάρια αλλά θέλετε να διατηρήσετε ευχάριστη την ατμόσφαιρα στην κουζίνα και το σπίτι σας, δοκιμάστε το παρακάτω τρικ:

Η διαδικασία:
Βάλτε νερό να βράσει σε μια μικρή κατσαρόλα.

Προσθέστε 1-2 ξυλάκια κανέλας μέσα στο νερό.

Ξεκινήστε να τηγανίζετε τα ψάρια σας όσο το νερό με την κανέλα βράζει στο πλάι.

Όταν τελειώσετε το μαγείρεμα, σβήστε τη φωτιά από την κατσαρόλα με την κανέλα.

Τα αιθέρια έλαια που απελευθερώνονται από την κανέλα καθώς βράζει, έχουν την ικανότητα να καλύπτουν και να εξουδετερώνουν τις έντονες μυρωδιές του τηγανίσματος, αφήνοντας στον χώρο ένα διακριτικό και φυσικό άρωμα φρεσκάδας.

Γιατί λειτουργεί;
Η κανέλα είναι γνωστή για τις αποσμητικές και αντιμικροβιακές της ιδιότητες. Όταν θερμαίνεται, απελευθερώνει αρωματικά συστατικά που μπορούν να σκεπάσουν ανεπιθύμητες οσμές, όπως αυτή του ψαριού και να τις αντικαταστήσουν με ένα ζεστό, ευχάριστο άρωμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ενεργοποιήστε την επιταγή κατάρτισης και ξεκινήστε τώρα επιλέγοντας το ΕΚΕΚ ATHENA (ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
Διαμορφώνοντας την εκπαιδευτική ελίτ των μετρίων
Μια μικρομεσαία κοινωνική κατηγορία που δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στο παιδί της, πέρα από ακαδημαϊκά εφόδια, θα “πουλάει και το σπίτι της” είτε για...
Διαμορφώνοντας την εκπαιδευτική ελίτ των μετρίων
glistrida
Γλιστρίδα: Ένα διατροφικό διαμάντι της ελληνικής φύσης
Μεταξύ των πιο παραγνωρισμένων, αλλά εξαιρετικά ωφέλιμων χόρτων βρίσκεται η γλιστρίδα ή αλλιώς αντράκλα, όπως είναι γνωστή σε πολλές περιοχές της...
Γλιστρίδα: Ένα διατροφικό διαμάντι της ελληνικής φύσης