Aegean: «Παγώνουν» οι πτήσεις της προς Τελ Αβίβ έως 12 Ιουλίου
Alexandros Michailidis / SOOC
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας - Ποιες πτήσεις ακυρώνονται

Η ένταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, έπειτα από τις συνεχόμενες επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον του Ιράν, οδήγησε την Aegean Airlines στην απόφαση να αναστείλει όλες τις πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ έως και τις 12 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aegean Airlines

«Προχωρούμε στην ακύρωση όλων των πτήσεών μας από και προς το Τελ Αβίβ έως και την πρωινή πτήση στις 12/07, καθώς και όλων των πτήσεων από/προς Βηρυτό, Αμμάν και Ερμπίλ έως και τις πρωινές αφίξεις στις 28/6.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις μπορούν να προχωρήσουν: σε αίτηση για credit voucher online μέσω του http://aegeanair.com και http://olympicair.com εδώ https://el.aegeanair.com/voucher-application/σε αίτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσω του http://aegeanair.com και olympicair.comhttps://el.aegeanair.com/refund-application/σε δωρεάν αλλαγή του εισιτηρίου τους χωρίς έξτρα κόστος και με νέα ημερομηνία ταξιδίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2025 μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210 6261000, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι διαθέσιμες εναλλακτικές πτήσεις είναι αυτή τη στιγμή πολύ περιορισμένες».


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

περιοδικο
Χάνεται ο κόσμος των περιοδικών
Αλλά τα περιοδικά, που έχουν μπει στο σπίτι μας, δεν απειλούνται μόνο από το πέρασμα των καιρών και την παλαιότητά τους
Χάνεται ο κόσμος των περιοδικών
αγροτες
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
Η πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα αποφάσισε κινητοποιήσεις λόγω ανοιχτών αιτημάτων για εισόδημα και εμβολιασμό κτηνοτρόφων
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
μητσοτάκης
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»
«Τα ξέρει καλά και ο κ. Πρύτανης. Το να μιλήσουμε για σύνδεση του δημόσιου πανεπιστημίου με την επιχειρηματικότητα ήταν θέμα ταμπού»
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»