Με την Αθήνα να αναζητά τις πρώτες ανάσες δροσιάς και καλοκαιρινής απόδρασης, η ΑΙΓΛΗ επιστρέφει την 1η Μαΐου για να μας θυμίσει τι σημαίνει θερινός κινηματογράφος… όπως παλιά, αλλά με τεχνολογία του σήμερα.
Μέσα στον καταπράσινο κήπο του Ζαππείου, ένας από τους πιο αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους της πόλης μεταμορφώνεται ξανά σε καλοκαιρινό στέκι για τους λάτρεις της έβδομης τέχνης. Με άνετες καρέκλες, ρομαντικά τραπεζάκια και σύγχρονα συστήματα προβολής 4K LASER και ήχου DOLBY 7.1, η ΑΙΓΛΗ συνδυάζει τη νοσταλγία με την τελειότητα της εικόνας και του ήχου.
Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, το σινεμά θα φιλοξενεί επιλεγμένες ταινίες πρώτης προβολής, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε βραδιές κάτω από τα αστέρια, γεμάτες κινηματογραφική μαγεία και αθηναϊκή αύρα.
Η πρεμιέρα της σεζόν δίνεται την Πρωτομαγιά, και οι πρώτες θέσεις – όπως κάθε χρόνο – αναμένονται να κλείσουν γρήγορα. Γιατί το θερινό σινεμά, στην ΑΙΓΛΗ ειδικά, δεν είναι απλώς μια προβολή: είναι εμπειρία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ