Αναδρομικά για 700.000 συνταξιούχους: Πώς το νέο πληροφοριακό σύστημα του ΕΦΚΑ ξεκλειδώνει ποσά έως 12.000 ευρώ

Κοινωνία 0

Εύβοια: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε κατάστημα – Σοβαρές ζημιές

Τροχαίο στην Εύβοια
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εύβοια: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κατάστημα στην Ερέτρια

Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Απριλίου στην Ερέτρια της Εύβοιας, όταν όχημα ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στην πρόσοψη καταστήματος στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το evima.gr, το αυτοκίνητο κινούνταν σε δρόμο της περιοχής όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην είσοδο του καταστήματος. Η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε σημαντικές ζημιές τόσο στο όχημα όσο και στο κατάστημα, ενώ περαστικοί και κάτοικοι που άκουσαν τον θόρυβο έσπευσαν στο σημείο.

Ευτυχώς, το ατύχημα δεν είχε τραγική κατάληξη, καθώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί – ούτε στους επιβάτες του αυτοκινήτου, ούτε σε περαστικούς ή εργαζόμενους του καταστήματος.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία