Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Απριλίου στην Ερέτρια της Εύβοιας, όταν όχημα ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στην πρόσοψη καταστήματος στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με το evima.gr, το αυτοκίνητο κινούνταν σε δρόμο της περιοχής όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην είσοδο του καταστήματος. Η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε σημαντικές ζημιές τόσο στο όχημα όσο και στο κατάστημα, ενώ περαστικοί και κάτοικοι που άκουσαν τον θόρυβο έσπευσαν στο σημείο.
Ευτυχώς, το ατύχημα δεν είχε τραγική κατάληξη, καθώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί – ούτε στους επιβάτες του αυτοκινήτου, ούτε σε περαστικούς ή εργαζόμενους του καταστήματος.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;
Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom