Ανείπωτη τραγωδία στον Μυλοπόταμο: Τον βρήκε νεκρό η σύζυγος του μέσα στο σπίτι τους
Ανείπωτη τραγωδία τη Μεγάλη Παρασκευή στον Μυλοπόταμο – Νεκρός 51χρονος μέσα στο σπίτι του

Σκηνές θλίψης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (18/04) σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, όταν ένας 51χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο άνδρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του η σύζυγός του, η οποία ειδοποίησε άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν, καθώς ήταν ήδη αργά.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να αποσαφηνιστούν τις επόμενες ώρες, μέσα από τη διαδικασία της ιατροδικαστικής εξέτασης. Μέχρι στιγμής, οι ενδείξεις δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν, που ήρθε να σκιάσει τις ημέρες των εορτών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του 51χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Παπαϊωάννου
Χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα η ισοτιμία των πτυχίων των πρώην ΤΕΙ - Σε δημόσια διαβούλευση η νέα ρύθμιση
Ν. Παπαϊωάννου: Δεν αποσύρεται η διάταξη για τα ΤΕΙ, πάει για βελτιώσεις και διαβούλευση
Χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα η ισοτιμία των πτυχίων των πρώην ΤΕΙ - Σε δημόσια διαβούλευση η νέα ρύθμιση