ASTYNOMIA
Εν ψυχρώ εκτέλεση στην Καλλιθέα - Τον δολοφόνησαν μέσα σε αυτοκίνητο σε πυλωτή

Σήμερα, ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (20 Απριλίου), στην Καλλιθέα, άνδρας εντοπίστηκε νεκρός εντός σταθμευμένου οχήματος, φέροντας πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς.

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Σκίππη 52, σε πυλωτή πολυκατοικίας. Το αυτοκίνητο – ένα Smart – βρισκόταν σε λειτουργία, με το παράθυρο του οδηγού κατεβασμένο. Περαστικοί που αντιλήφθηκαν το αιμόφυρτο σώμα ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού αναφέρουν ότι πρόκειται για Αιγύπτιο, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά.

Πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, το θύμα είχε δεχθεί σφαίρες στον λαιμό και στο κεφάλι. 

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως, ενώ άνδρες της Σήμανσης και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη συλλογή στοιχείων και τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Προς το παρόν, η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, με το ενδεχόμενο της στοχευμένης δολοφονίας  (ξεκαθάρισμα λογαριασμών) να θεωρείται το επικρατέστερο. Εξετάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ταυτοποίησης του θύματος μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μιλούν για «εκτέλεση» με μαφιόζικα χαρακτηριστικά. Οι αστυνομικές αρχές διατηρούν σιγή ιχθύος προς το παρόν, ωστόσο όλα δείχνουν πως πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα.

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς προχωρούν οι έρευνες και οι αναλύσεις των ευρημάτων από τον τόπο του εγκλήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: «Δεν επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό των σχολείων για τα Κέντρα Καινοτομίας»
Στη Βουλή το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας - Πώς διασφαλίζονται τα 5,5 εκατ. ευρώ της επένδυσης και ο ρόλος του ΙΤΥΕ «Διόφαντος»
Ζαχαράκη: «Δεν επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό των σχολείων για τα Κέντρα Καινοτομίας»
molivia
ΠΟΣΥΠ: Ερωτήματα για την αξιοπιστία των στοιχείων που φτάνουν στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα
Κριτική για τη συλλογή δεδομένων μέσω «σημειωμάτων word» και για επαναλαμβανόμενα αιτήματα πληροφοριών που –όπως υποστηρίζεται– ήδη διαθέτει το ΥΠΑΙΘΑ
ΠΟΣΥΠ: Ερωτήματα για την αξιοπιστία των στοιχείων που φτάνουν στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα
ΕΛΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ηράκλειο: Στάση εργασίας και συγκέντρωση για τις διώξεις εκπαιδευτικών
Στον «αέρα» η μονιμοποίηση εκπαιδευτικών στην Κρήτη - Καταγγελία κατά της ΔΙΔΕ για άρνηση εφαρμογής δικαστικών αποφάσεων
Ηράκλειο: Στάση εργασίας και συγκέντρωση για τις διώξεις εκπαιδευτικών