Θρίλερ με τον θάνατο αστέγου στην Ομόνοια: Τον πέταξαν αιμόφυρτο και μετά καθάρισαν με χλωρίνη
Τον έβγαλαν έξω από το κατάστημα και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο

Εξαιρετικά σοβαρά είναι τα ερωτήματα που γεννά η υπόθεση θανάτου ενός άστεγου άνδρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από εστιατόριο στην Ομόνοια.

Μάλιστα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega καταγράφει δύο άνδρες να πετάνε στον δρόμο αιμόφυρτο τον 57χρονο άστεγο.

Το βίντεο της ντροπής, παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και δείχνει την στιγμή που οι δύο εργαζόμενοι του εστιατορίου στην οδό Μάρνη, στην Ομόνοια, αφήνουν αιμόφυρτο τον 57χρονο άστεγο άντρα στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, καθάρισαν τον χώρο με νερό και χλωρίνη.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία εντόπισε τον 57χρονο άστεγο με τραύματα στο κεφάλι έξω από ένα εστιατόριο στην Ομόνοια και προχώρησε στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του εστιατορίου και δύο εργαζομένων, οι οποίοι ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στην αρχή, ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως βρήκαν τον 57χρονο άστεγο αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο αλλά μετέπειτα άλλαξε αφήγημα, υποστηρίζοντας πως ο άνδρας είχε μπει στο μαγαζί του, χρησιμοποίησε την τουαλέτα και μετέπειτα γλίστρησε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Πάντως, παρόλο που καταγράφονται να τον μεταφέρουν στα χέρια, δεν φαίνεται να κάλεσαν οι ίδιοι την Αστυνομία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριακή Μάλαμα
Κλειστά σχολεία: Ερώτηση στη Βουλή για το αλαλούμ με την τηλεκπαίδευση
«Μηχανισμός μετακύλισης ευθυνών η τηλεκπαίδευση» - Στη Βουλή φέρνει η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα το αλαλούμ με τα κλειστά σχολεία
Κλειστά σχολεία: Ερώτηση στη Βουλή για το αλαλούμ με την τηλεκπαίδευση
απθ
ΑΠΘ: Πρόσκληση 2 ερευνητών στην «Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Όραση»
Είναι επιθυμητό οι υποψήφιοι να διαθέτουν ισχυρό υπόβαθρο στη Μηχανική Μάθηση ή/και την Υπολογιστική Όραση ή/και γνώσεις system administration/devops.
ΑΠΘ: Πρόσκληση 2 ερευνητών στην «Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Όραση»