χειροπέδες
Με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τους ακινητοποιούσαν και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα

Συμμορία ανηλίκων που πραγματοποιούσε ληστείες κατά νεαρών στην Καλλιθέα εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας σε συνεργασία με την Άμεση Δράση (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στις 22 και 23 Μαρτίου 2025 και κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμμορία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κατηγορούμενοι, λειτουργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, περιπολούσαν την περιοχή της Καλλιθέας και προσέγγιζαν κυρίως νεαρούς. Με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τους ακινητοποιούσαν και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα. Σε κάποιες περιπτώσεις, δεν δίσταζαν να ασκήσουν σωματική βία, τραυματίζοντας τα θύματά τους.

Η προανακριτική έρευνα από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλλιθέας οδήγησε στην εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων ληστειών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimofili_onomata.jpeg
10+ μοναδικά ελληνικά ονόματα που δεν ακούς κάθε μέρα – αλλά μένουν αξέχαστα
Παραδοσιακά, αρχαιοελληνικά και σπάνια ονόματα που κρύβουν ιστορία, μουσικότητα και ξεχωριστό χαρακτήρα.
10+ μοναδικά ελληνικά ονόματα που δεν ακούς κάθε μέρα – αλλά μένουν αξέχαστα
milopita
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη
Αφράτη, υγιεινή και πεντανόστιμη – φτιάξτε μια μηλόπιτα που θέλει ελάχιστο χρόνο και καθόλου γλυκαντικά, μόνο τη φυσική γλύκα των μήλων.
Η πιο εύκολη μηλόπιτα του κόσμου: Μόνο 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη