αγώνας δρόμου
Ποιοι δρόμοι και πότε θα κλείσουν

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΠΑΡΝΗΘΑ» την Κυριακή 30-3-2025 και κατά τις ώρες 08:30 έως 11:30, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, περιοχής Δήμου Αχαρνών, επί της οδού Παναγίας Ντάρδιζας, από το ύψος της οδού Αγίου Διονυσίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Ιερά Μονή Παναγίας Ντάρδιζας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων», καταλήγει.

Επίσης, την Κυριακή (30/3) θα διεξαχθεί, παράλληλα, αγώνας δρόμου με την επωνυμία: «PepsiCo Gives Back – Kifissia 2025» κατά τις ώρες 08:00 έως 11:30 και θα πραματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του δεξιού Παραδρόμου της Π.Β. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα του από την οδό Πάρνηθος έως την οδό Αυγής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Κηφισιάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης

«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;

Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fournos_mikrokimaton
Προσοχή στο ξαναζέσταμα: Τα τρόφιμα και τα ροφήματα που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα
Ποια τρόφιμα αλλοιώνονται με τη δεύτερη θέρμανση και τι λένε οι ειδικοί για την ασφάλειά μας
Προσοχή στο ξαναζέσταμα: Τα τρόφιμα και τα ροφήματα που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα