tzoker
Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο – Ποιοι αριθμοί κληρώθηκαν – Τι κερδίζουν οι τυχεροί της δεύτερης κατηγορίας

Ένας υπερτυχερός από την Κω είναι πλέον εκατομμυριούχος, καθώς κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 7,7 εκατομμυρίων ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025.

Το τυχερό δελτίο, αξίας 220 ευρώ, συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κω και περιλάμβανε 220 στήλες μέσω τυποποιημένου συστήματος. Ο μεγάλος τυχερός κατάφερε να πετύχει τους 5+1 αριθμούς που αντιστοιχούσαν στο πολυπόθητο πρώτο βραβείο.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν

  • Κυρίως αριθμοί: 3, 20, 24, 28, 37

  • Αριθμός Τζόκερ: 7

Τρία τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία (5άρια)

Η τύχη χαμογέλασε και σε άλλους παίκτες. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, βρέθηκαν τρία επιτυχημένα δελτία, καθένα εκ των οποίων κερδίζει 100.000 ευρώ. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δύο από τα τρία δελτία ανήκαν στο ίδιο δελτίο, το οποίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στα Τρίκαλα, ενώ το τρίτο προήλθε από παίκτη στην Ηλεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα