Κοινωνία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο ίδιο κελί με τη μητέρα του 3χρονου Άγγελου από την Κρήτη

Φυλακές
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιστροφή στις Φυλακές Κορυδαλλού μετά την Καταδικαστική Απόφαση για τους Θανάτους των Παιδιών της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου που την έκρινε ένοχη για τους θανάτους των τριών παιδιών της. Η καταδικασμένη παιδοκτόνος αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, ωστόσο υπέβαλε αίτημα να παραμείνει στον Κορυδαλλό, επικαλούμενη προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου μοιράζεται το ίδιο κελί με την 26χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου στην Κρήτη, ο οποίος πέθανε μετά από άγριο βασανισμό. Οι συγκρατούμενες της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις ενημερώθηκαν για την καταδικαστική απόφαση, την ρώτησαν «πότε θα φύγεις από εδώ να πας στη Θήβα», με εκείνη να απαντά: «Με μπλέξανε. Είμαι αθώα».

Διέψευση για Άγριο Επεισόδιο στη Φυλακή

Η δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου διέψευσε τις φήμες περί άγριου επεισοδίου μετά την επιστροφή της στη φυλακή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπήρξαν φθορές ή επιθέσεις σε άλλες κρατούμενες, όπως είχε αρχικά αναφερθεί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρήκε νέα δικηγόρο μετά την καταδικαστική απόφαση και τα ισόβια. Η Βάσω Πανταζή, η νέα δικηγόρος της, δήλωσε σε τηλεοπτικές δηλώσεις ότι η κατηγορούμενη επικοινώνησε μαζί της λίγες μέρες πριν την τελική απόφαση. Η δικηγόρος ανέφερε ότι αρχικά είχε αμφιβολίες πριν αναλάβει την υπόθεση, αλλά αυτές εξαφανίστηκαν όταν την είδε από κοντά.

Η κ. Πανταζή περιέγραψε την κατάσταση της Πισπιρίγκου, λέγοντας: «Είδα μια άλλη κατάσταση από αυτή που περίμενα να δω. Εγώ είδα ένα πλάσμα πολύ πονεμένο, μια γυναίκα που θρηνεί πραγματικά, μια γυναίκα που θεωρεί όμως ταυτόχρονα ότι όλη η κοινωνία είναι απέναντί της».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία