Φυλακές
Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιστροφή στις Φυλακές Κορυδαλλού μετά την Καταδικαστική Απόφαση για τους Θανάτους των Παιδιών της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου που την έκρινε ένοχη για τους θανάτους των τριών παιδιών της. Η καταδικασμένη παιδοκτόνος αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα, ωστόσο υπέβαλε αίτημα να παραμείνει στον Κορυδαλλό, επικαλούμενη προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου μοιράζεται το ίδιο κελί με την 26χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου στην Κρήτη, ο οποίος πέθανε μετά από άγριο βασανισμό. Οι συγκρατούμενες της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόλις ενημερώθηκαν για την καταδικαστική απόφαση, την ρώτησαν «πότε θα φύγεις από εδώ να πας στη Θήβα», με εκείνη να απαντά: «Με μπλέξανε. Είμαι αθώα».

Διέψευση για Άγριο Επεισόδιο στη Φυλακή

Η δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου διέψευσε τις φήμες περί άγριου επεισοδίου μετά την επιστροφή της στη φυλακή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπήρξαν φθορές ή επιθέσεις σε άλλες κρατούμενες, όπως είχε αρχικά αναφερθεί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρήκε νέα δικηγόρο μετά την καταδικαστική απόφαση και τα ισόβια. Η Βάσω Πανταζή, η νέα δικηγόρος της, δήλωσε σε τηλεοπτικές δηλώσεις ότι η κατηγορούμενη επικοινώνησε μαζί της λίγες μέρες πριν την τελική απόφαση. Η δικηγόρος ανέφερε ότι αρχικά είχε αμφιβολίες πριν αναλάβει την υπόθεση, αλλά αυτές εξαφανίστηκαν όταν την είδε από κοντά.

Η κ. Πανταζή περιέγραψε την κατάσταση της Πισπιρίγκου, λέγοντας: «Είδα μια άλλη κατάσταση από αυτή που περίμενα να δω. Εγώ είδα ένα πλάσμα πολύ πονεμένο, μια γυναίκα που θρηνεί πραγματικά, μια γυναίκα που θεωρεί όμως ταυτόχρονα ότι όλη η κοινωνία είναι απέναντί της».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
Διεθνής πρωτοβουλία ΕΚΠΑ για την υγεία και τα δικαιώματα των γυναικών στο Σουδάν
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συντονίζει διεθνές έργο για την προαγωγή της υγείας και των δικαιωμάτων των γυναικών στο Σουδάν
Διεθνής πρωτοβουλία ΕΚΠΑ για την υγεία και τα δικαιώματα των γυναικών στο Σουδάν
προβολή ταινία σε σχολείο
Προκαταρκτική εξέταση για καθηγήτρια που πρόβαλε «ακατάλληλη» ταινία στο σχολείο
Προκαταρκτική εξέταση από τη ΔΔΕ Γ’ Αθήνας για προβολή ακατάλληλης ταινίας σε Λύκειο - Στη Βουλή οι καταγγελίες γονέων και μαθητών
Προκαταρκτική εξέταση για καθηγήτρια που πρόβαλε «ακατάλληλη» ταινία στο σχολείο