hsap-ilektrikos

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν στην κυκλοφορία του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου Αθηνών (ΗΣΑΠ), καθώς λόγω τεχνικού ζητήματος στη σηματοδότηση, η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο στο τμήμα Κηφισιά – Ταύρος.

Η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε το κοινό ότι οι σταθμοί Καλλιθέα, Μοσχάτο, Φάληρο και Πειραιάς δεν εξυπηρετούνται αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα σημαντική αναστάτωση στις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών.

Η τεχνική βλάβη στη σηματοδότηση προκάλεσε προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι αρμόδιες αρχές εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν. Οι επιβάτες καλούνται να λάβουν υπόψη τους τις αλλαγές στις διαδρομές και να εξετάσουν εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, καθώς η διακοπή της εξυπηρέτησης αυτών των σταθμών επηρεάζει τη συνήθη ροή των επιβατών.

Η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις και τις ενημερώσεις, καθώς η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην πλήρη γραμμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πάνος Ρούτσι - σε παράσταση του μουσικού σχολείου Λάρισας
Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τιμή στη μνήμη των 57 θυμάτων - Ρούτσι: «Με κορόιδεψαν για την εκταφή του παιδιού μου»
Συγκινητική η παράσταση του Μουσικού Σχολείου Λάρισας για τα Τέμπη
Μουσικό Σχολείο Λάρισας: Τιμή στη μνήμη των 57 θυμάτων - Ρούτσι: «Με κορόιδεψαν για την εκταφή του παιδιού μου»