απα
Ο άντρας προσποιούταν τον γιατρό

Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης στη Δράμα από επιτήδειο που της απέσπασε 13.000 ευρώ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού – μέλους εγκληματικής ομάδας, η οποία περιλαμβάνει και έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου 2025, ηλικιωμένη δέχτηκε τηλεφωνική κλήση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσποιούμενος τον γιατρό και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί ένεκα τροχαίου ατυχήματος, απαίτησε χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, πείθοντας την ηλικιωμένη να παραδώσει σε ημεδαπό συνεργό του, το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ.

Από την έρευνα της αστυνομίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ημεδαπού δράστη, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε την 24-2-2025 το απόγευμα μετέβη στην οικία της παθούσας και παρέλαβε τα χρήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εμβοες
Γιατί βουίζουν τα αυτιά; Οι εμβοές, οι παράγοντες κινδύνου και τι μπορείτε να κάνετε
Από την απώλεια ακοής και το άγχος μέχρι τον θόρυβο της καθημερινότητας – Πώς προλαμβάνονται και πώς αντιμετωπίζονται
Γιατί βουίζουν τα αυτιά; Οι εμβοές, οι παράγοντες κινδύνου και τι μπορείτε να κάνετε