πλακιας
Ο Νίκος Πλακιάς τον καλεί, αν είναι πράγματι αθώος και σίγουρος για την αθωότητά του, να παρουσιαστεί κατευθείαν στο ακροατήριο και να αντιμετωπίσει τη διαδικασία δημοσίως

Ο Νίκος Πλακιάς σχολίασε την απόφαση του Χρήστου Τριαντόπουλου να ζητήσει την άμεση παραπομπή του στο δικαστικό συμβούλιο, χωρίς την προανακριτική διαδικασία.

Ο Πλακιάς τον καλεί, αν είναι πράγματι αθώος και σίγουρος για την αθωότητά του, να παρουσιαστεί κατευθείαν στο ακροατήριο και να αντιμετωπίσει τη διαδικασία δημοσίως.

Στηριζόμενος στην πεποίθησή του ότι η καθυστέρηση και η παράκαμψη της προανακριτικής διαδικασίας μόνο σε έναν αθώο δεν θα μπορούσε να συμβεί, τον προτρέπει να αναλάβει πλήρως την ευθύνη και να μην αποφύγει την ουσιαστική δικαστική διαδικασία, δίνοντας έτσι τέλος στην αμφισβήτηση της αθωότητάς του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Να παραπεμφθεί απευθείας στο δικαστικό συμβούλιο χωρίς προανακριτική ζήτησε ο Χρήστος Τριαντόπουλος. Η διαδικασία ενώπιον του συμβουλίου είναι συνήθως γραπτή και στην περίπτωση του Τριαντόπουλου σίγουρα.Το συμβούλιο δεν έχει ποτέ εξουσία να καταδικάσει κατηγορούμενο. Οι αποφάσεις αυτών δεν δημοσιεύονται παρά μόνο εκδίδονται λόγω έλλειψης δημοσιότητας.ΣΙΓΟΥΡΑ !!!

Το συμβούλιο θα αποφασίσει ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί καμία κατηγορία και η ποινική διαδικασία τελειώνει εκεί .Αφού είσαι τόσο σίγουρος για την αθωότητα σου γιατί δεν έρχεσαι κατευθείαν στο ακροατήριο;Εσύ θες να αθωωθείς μια ώρα γρηγορότερα.Οχι ότι θα σε κάναν και τίποτα στην προανακριτική.Αλλά μάλλον βαριέσαι την διαδικασία.Αν είσαι καθαρός και αθώος έλα στο ακροατήριο και θα σου πω εγώ αν θα ξανά ανοίξεις το στόμα σου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά
Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδελφή της 19χρονης - «Ό,τι κι αν ήταν η Μυρτώ, ήταν ένα παιδί»
Κεφαλονιά: Ξέσπασε η αδελφή της Μυρτούς κατά των συλληφθέντων - «Χτύπα μια πόρτα και πες πεθαίνει»
Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδελφή της 19χρονης - «Ό,τι κι αν ήταν η Μυρτώ, ήταν ένα παιδί»
Ζαχαράκη
Υπουργείο Παιδείας: Διαγωνισμός 520.000 ευρώ για cloud, δίκτυα και τεχνική υποστήριξη
Στόχος η ενίσχυση της ασφάλειας δικτύων και η απρόσκοπτη λειτουργία των ψηφιακών υπηρεσιών στην εκπαίδευση
Υπουργείο Παιδείας: Διαγωνισμός 520.000 ευρώ για cloud, δίκτυα και τεχνική υποστήριξη