Thumbnail
41χρονος απείλησε να κάψει την μητέρα του -Είχε καταδικαστεί ξανά πριν τρεις μέρες

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 41χρονος από τον Βόλο, ο οποίος απείλησε να βάλει φωτιά στη μητέρα του, μόλις τρεις ημέρες μετά την προηγούμενη καταδίκη του για παρόμοιο περιστατικό.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο άνδρας, υπό την επήρεια ναρκωτικών, επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του ζητώντας χρήματα. Όταν εκείνη αρνήθηκε και κάλεσε την αστυνομία, εκείνος απείλησε να την κάψει ζωντανή. Η ηλικιωμένη γυναίκα δήλωσε ότι ο γιος της είναι χρήστης από την εφηβεία του και κάθε φορά που βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών γίνεται ανεξέλεγκτος.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 41χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις του, αποδίδοντάς τες στη χρήση ναρκωτικών. Υποστήριξε ότι επιθυμεί να απεξαρτηθεί, αλλά δεν έχει ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα. Η εισαγγελέας, ωστόσο, απέρριψε τους ισχυρισμούς του, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει τη χρήση.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, διατάσσοντας την άμεση έκτιση της ποινής.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τηλε
Αναστολή λειτουργίας σχολείων στις Κυκλάδες και Δωδεκάνησα: «Η δημόσια ασφάλεια πάνω από τη τηλεκπαίδευση»
Οι εκπαιδευτικοί τονίζουν ότι το σπίτι δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον οργανωμένο χώρο του σχολείου
Αναστολή λειτουργίας σχολείων στις Κυκλάδες και Δωδεκάνησα: «Η δημόσια ασφάλεια πάνω από τη τηλεκπαίδευση»
Δηλώσεις του Χρήστου Χούπα λίγο πριν την έναρξη της δίκης των Τεμπών (ΙΝΤΙΜΕ)
Χρήστος Χούπας - Τέμπη: «Αδιανόητο να κοιτάζω τη δίκη για το παιδί μου από ένα μόνιτορ»
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας ξεσπά κατά της οργάνωσης της δίκης για τα Τέμπη
Χρήστος Χούπας - Τέμπη: «Αδιανόητο να κοιτάζω τη δίκη για το παιδί μου από ένα μόνιτορ»