Thumbnail
Εφιαλτικές στιγμές για τραυματισμένο ζώο - Το πυροβόλησαν με αεροβόλο

Με αεροβόλο όπλο πυροβόλησαν γάτο στη Λήμνο, με συνέπεια να τον τραυματίσουν αρκετά σοβαρά και να αγνοείται για 26 ώρες, σύμφωνα με το limnoslive.gr. 

Αρχικά, η οικογένειά του νόμιζε ότι ο γάτος είχε παγιδευτεί κάπου, καθώς ήταν εξαντλημένος και καλυμμένος με κόλλες. Ωστόσο, η αλήθεια αποδείχθηκε πολύ πιο εφιαλτική, καθώς η ακτινογραφία αποκάλυψε ότι το ζώο είχε πυροβοληθεί με αεροβόλο όπλο.

Ακτινογραφία

Σύμφωνα με την ανάλυση των τραυμάτων του, το αεροβόλο είτε είχε εξαιρετικά υψηλή ισχύ είτε χρησιμοποιήθηκε από πολύ κοντινή απόσταση, καθώς η μεταλλική σφαίρα διαπέρασε ολόκληρο το σώμα του και σταμάτησε στην αντίθετη πλευρά.

Ο γάτος σώθηκε από καθαρή τύχη, αφού η σφαίρα δεν έπληξε κάποιο ζωτικό όργανο.

Οι ιδιοκτήτες του γάτου δηλώνουν αποφασισμένοι να βρουν τον υπεύθυνο, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν θα αφήσουν το περιστατικό να περάσει ατιμώρητο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βανδαλισμοι
Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο – Στόχος ξανά σχολικός χώρος
Ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα μετά τις ζημιές – Έκκληση για προστασία των σχολείων και άμεση αποκατάσταση
Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο – Στόχος ξανά σχολικός χώρος
αεροπλάνο
«Καμπανάκι» από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης: «Αν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν, δεν θα έχουμε καύσιμα»
«Σήμα κινδύνου» από τις ευρωπαϊκές αεροπορικές: Ο πόλεμος στο Ιράν απειλεί την επάρκεια καυσίμων
«Καμπανάκι» από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης: «Αν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν, δεν θα έχουμε καύσιμα»