Μαρία Καρυστιανού
INTIME NEWWS/ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΘΩΜΑΪΣ
Oύτε μία φορά δεν έχει αφήσει υπόνοια η Μαρία Καρυστιανού ότι θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ούτε μία χαραμάδα δεν υπάρχει που να μπορεί να διακρίνει κάποιος μέσα από αυτή ότι η κ. Καρυστιανού έχει βλέψεις προς την πολιτική.

Όμως δεν σταματούν να την κατηγορούν για την δήθεν πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική. Πρώτα τη χτυπούσαν οι δεξιοί (για ευνόητους λόγους), τώρα μπήκαν στο χορό και διάφοροι αριστεροί, δημοσιογράφοι και πολιτικοί (για ακόμα πιο ευνόητους λόγους).

Τους ενοχλεί προφανώς ο λόγος της Μαρίας Καρυστιανού που έχει γίνει πιο πολιτικός. Ψάχνουν να βρουν σημεία για να ασκήσουν κριτική, τρώγονται να ανακαλύψουν πράγματα, πιάνονται από λέξεις και φράσεις.

Πραγματικά όμως, απορώ γιατί ενοχλούνται. Ίσως επειδή η ομιλία της Καρυστιανού στην Πάντειο ήταν άψογη από κάθε άποψη, ιδίως στα πολιτικά της. Και μάλιστα με στόχευση απευθείας προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ήταν μία ομιλία από τις καλύτερες που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα για το έγκλημα των Τεμπών, καλύτερη σίγουρα από εκείνες που ακούσαμε στη Βουλή στην πρόταση μομφής.

Υπάρχει και κάτι ακόμα που τους ενοχλεί στην Μαρία Καρυστιανού. Δεν έχει «σπάσει» έως τώρα ούτε μία φορά, δεν θυμάμαι ποτέ να παρασύρθηκε από το συναίσθημα, δεν τους έκανε την χάρη.

Απ' όσα γνωρίζω και προσωπικά η Καρυστιανού δεν ενδιαφέρεται να γίνει πολιτικός. Είναι δικαίωμά της ωστόσο να κάνει ό,τι θέλει. Δικαίωμά της και στο μέλλον να αλλάξει απόφαση. Δεν του δίνω μεγάλες πιθανότητες είναι η αλήθεια αλλά δεν θα με χάλαγε διόλου.

Είναι τόσο μεγάλο το κενό της αντιπολίτευσης που οδεύει ολοταχώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου προς τη δεύτερη θέση. Εκεί φτάσαμε.

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα πάρετε το «άγνωστο» επίδομα των 900 ευρώ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αρχαία
Αρχαία Ελλάδα: Όταν η έλλειψη φρόνησης γίνεται μοίρα
Η αρχαία ελληνική γλώσσα δεν περιοριζόταν σε απλές περιγραφές συμπεριφορών· αποτύπωνε με ακρίβεια τις βαθύτερες ψυχικές και ηθικές καταστάσεις του...
Αρχαία Ελλάδα: Όταν η έλλειψη φρόνησης γίνεται μοίρα
Είσοδος σχολείου, μαθήτρια μπαίνει σε προαύλιο
Σχολεία: Ξεκινά η εβδομάδα κατά τις σχολικής βίας- Αλλαγές στα μαθήματα

Δράσεις κατά της βίας θα διενεργηθούν στα σχολεία όλης της χώρας την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, σύμφωνα με την 

Σχολεία: Ξεκινά η εβδομάδα κατά τις σχολικής βίας- Αλλαγές στα μαθήματα