βαρ
Αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου μετά το τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Μαρτίου 2025 στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου, στο ύψος της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε στα ενδιάμεσα κιγκλιδώματα του δρόμου. Η σύγκρουση ήταν αρκετά έντονη, με το όχημα να ανατρέπεται και να καταλήγει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς, οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος και ο αριθμός των επιβαινόντων στο όχημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, αλλά οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν τραυματία.

Η κατάσταση της κυκλοφορίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το τροχαίο έχει προκαλέσει αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βάρης Κορωπίου, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις. Συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία και να καθαρίσουν το δρόμο από τα συντρίμμια του ατυχήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

1ο ΓΕΛ Καλύμνου
Erasmus+: Η μοναδική εμπειρία των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου στην Καστεγιόν
Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική διαδρομή ολοκλήρωσε το Νικηφόρειο 1ο ΓΕΛ Καλύμνου, με δέκα μαθητές να ενσωματώνονται στη σχολική ζωή της Ισπανίας
Erasmus+: Η μοναδική εμπειρία των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου στην Καστεγιόν
πρωτοδικείο Αθηνών
Απόφαση–σταθμός: Αποζημίωση 3.000 ευρώ σε πολίτες για καθυστερήσεις στις δίκες
Το Πρωτοδικείο Αθηνών «καταδικάζει» τις κρατικές δυσλειτουργίες και με απόφαση-πιλότο ανοίγει δρόμο για αποζημιώσεις χιλιάδων ευρώ σε πολίτες
Απόφαση–σταθμός: Αποζημίωση 3.000 ευρώ σε πολίτες για καθυστερήσεις στις δίκες