πλακι
Φορτισμένος από τον πόνο της απώλειας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του

Ο Νίκος Πλακιάς, που είχε χάσει τις δύο κόρες του και την ανιψιά του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ξέσπασε μέσω του X κατά του Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου.

Ο 22χρονος Αλικανιώτης, επιζών του δυστυχήματος, είχε περιγράψει πώς κατάφερε να απεγκλωβίσει 10 συνεπιβάτες του, δίνοντας μια συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία.

Ωστόσο, η δήλωσή του φαίνεται να προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νίκου Πλακιά, ο οποίος, φορτισμένος από τον πόνο της απώλειας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του.

«Δεν έσωσε κανέναν. Φωτογραφίες έβγαζε με τον σάκο 28 κιλών στην πλάτη του. Και μετά έσβηνε κεράκια στην τούρτα με το βαγόνι των παιδιών μου. Μαζευτείτε γιατί δεν έχω και πολύ υπομονή Ας χαρεί το δώρο που του έδωσε η ζωή και ας αφήσει τις παπ…ες».

Στον Ανδρέα Αλικανιώτη όμως αναφέρθηκε με μήνυμά του στο X και ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδερφό του, Βάιο, στην τραγωδία στα Τέμπη. «Σε αυτό το βαγόνι που αυτός έσβηνε κεράκια, κάποιοι επιβάτες έσβησαν ενώ καίγονταν ζωντανοί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Βλάχος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φυλακη
Αθώωση της Διευθύντριας του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας για την υπόθεση όπλου - Ζητήθηκε συγγνώμη από το δικαστήριο
Η κυρία Δημουλή βρέθηκε κατηγορούμενη για «απόπειρα εισαγωγής όπλου» στο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά μετά από δίκη στις 16/9, αθωώθηκε πλήρως και...
Αθώωση της Διευθύντριας του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας για την υπόθεση όπλου - Ζητήθηκε συγγνώμη από το δικαστήριο
tilekpaideusi 1280
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»
Παρεμβάσεις για ρατσιστικά και στερεοτυπικά περιεχόμενα σε εκπαιδευτικό υλικό – Θετική ανταπόκριση από Υπουργείο Παιδείας και ΙΕΠ
Ρατσιστικές και στερεοτυπικές φράσεις σε σχολικό βιβλίο και εκπαιδευτικό υλικό: «Τον αράπη κι αν τον πλύνεις...»