Βόλος: Σκύλος δάγκωσε στο πρόσωπο βρέφος
Βόλος: Σκύλος δάγκωσε στο πρόσωπο βρέφος - Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο

Στο πρόσωπο τραυματίστηκε βρέφος 9 μηνών, αφού δέχθηκε δάγκωμα από τον σκύλο της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, το περιστατικό σημειώθηκε ξαφνικά, με τη μητέρα να αντιλαμβάνεται έντρομη την επίθεση και να μεταφέρει άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί που εξέτασαν το βρέφος διαπίστωσαν δύο επιφανειακά θλαστικά τραύματα, τα οποία περιποιήθηκαν, ενώ του χορήγησαν και αντιβίωση για προληπτικούς λόγους. Μητέρα και παιδί επέστρεψαν στο σπίτι μετά την παροχή των απαραίτητων ιατρικών φροντίδων.

Στο νοσοκομείο κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία διερεύνησε το περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα