agori
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Με κατάγματα σε ώμο και αυχένα ο 17χρονος- Συνελήφθησαν και οι γονείς των νεαρών που ξυλοκόπησαν τον 17χρονο σε σχολείο

Το πρωί της Δευτέρας, ένας μαθητής λυκείου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις ανήλικους μέσα στο σχολείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής, που φοιτά στην τρίτη λυκείου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» μετά τα χτυπήματα και νοσηλεύεται.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε περίπου στις 11:30, και προχώρησε στη σύλληψη των τριών ανηλίκων. Όλοι τους είναι 17 ετών και φοιτούν σε διαφορετικό σχολείο από τον θύμα. Ο λόγος της επίθεσης παραμένει άγνωστος, καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής τι προκάλεσε τη βίαιη ενέργεια.

Με κατάγματα σε ώμο και αυχένα ο 17χρονος 

«Έχει κάταγμα στον ώμο, σπασμένη μύτη, μώλωπες και κάταγμα στον αυχένα. Υπέστη bullying και κακοποίηση εν ώρα διαλείμματος στο σχολείο», λέει ο πατέρας για να συμπληρώσει:

«Βγήκε στο διάλειμμα μαζί με φίλο του και κάποιος του μίλησε άσχημα, του είπε “είσαι”, δεν έδωσε σημασία και ξαφνικά τον φτύνει και εκεί ξεκίνησε μία συμπλοκή μαζί με άλλους δύο ενάντια του γιου μου».

Ο άγριος ξυλοδαρμός που ξεκίνησε για ένα...βλέμμα

Οι μαθητές που ενεπλάκησαν στο περιστατικό προέρχονται από δύο σχολεία τα οποία συστεγάζονται, και όπως λέει ο διευθυντής του ενός σχολείου, όλα ξεκίνησαν για ένα περίεργο βλέμμα.

«Να έρθουνε σε σύγκρουση δύο μαθητές, ένας από εμένα μ’ ένα μαθητή του 2ου για μια ασήμαντη αφορμή, δηλαδή “γιατί με κοίταξες, όχι δε σε κοίταξα, γιατί με κοιτάς έτσι”. Όταν ήρθε το παιδί στο γραφείο είχε πολλά αίματα στο πρόσωπο κι ένα άσχημο χτύπημα στον ώμο, πολύ άσχημο χτύπημα», ανέφερε.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι τρεις μαθητές και οι γονείς τους, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό

«Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (24-02-2025) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ωραιοκάστρου, τρεις νεαροί ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, αφού διαπληκτίστηκαν, αρχικά, λεκτικά με 17χρονο σε αυλή σχολείου στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, ακολούθως του επιτέθηκαν, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο παθών διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου και νοσηλεύεται.

Σημειώνεται ότι, συνελήφθησαν και οι γονείς των δραστών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

meth
Αόρατος κίνδυνος στα νοσοκομεία: Έκθεση σε καρκινογόνες ουσίες για έναν στους τρεις εργαζόμενους
Ένας στους τρεις σε κίνδυνο: Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη για την υγεία των εργαζομένων
Αόρατος κίνδυνος στα νοσοκομεία: Έκθεση σε καρκινογόνες ουσίες για έναν στους τρεις εργαζόμενους
διακριση
Μαθητές από τη Ναύπακτο στην «Εθνική Ελλάδος» των Νέων Επιστημόνων για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό EUCYS 2026
Τι είναι ο διαγωνισμός EUCYS και γιατί η διάκριση αυτή είναι τεράστια;
Μαθητές από τη Ναύπακτο στην «Εθνική Ελλάδος» των Νέων Επιστημόνων για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό EUCYS 2026
anergia-photo1467826551.jpg
Από το «αμερικάνικο όνειρο» στην απογοήτευση: Όλο και περισσότεροι νέοι δεν πιστεύουν ότι η προσπάθεια θα φέρει την επιτυχία
Σκληρή δουλειά, λίγη ανταμοιβή; Η κρίση της κοινωνικής κινητικότητας
Από το «αμερικάνικο όνειρο» στην απογοήτευση: Όλο και περισσότεροι νέοι δεν πιστεύουν ότι η προσπάθεια θα φέρει την επιτυχία