kairos_skilaki
Ποια θα είναι η πιο κρύα μέρα του χειμώνα - Νέα κακοκαιρία με βροχές βλέπει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Η κακοκαιρία Coral συνεχίζει να επηρεάζει τη χώρα, με το Σάββατο να καταγράφεται ως η πιο κρύα ημέρα του χειμώνα μέχρι στιγμής. Οι χαμηλές θερμοκρασίες συνοδεύονται από βροχές και χιονοπτώσεις, ενώ από τη Δευτέρα αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, η ψυχρή εισβολή κορυφώνεται σήμερα, αλλά από τη Δευτέρα θα επικρατήσουν νοτιάδες, ανεβάζοντας σταδιακά τη θερμοκρασία. Για την Αττική, ο ίδιος εκτίμησε ότι τα φαινόμενα στο βόρειο και βορειοανατολικό τόξο δεν αναμένεται να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, ανέφερε ότι οι σημερινές χιονοπτώσεις αφορούν κυρίως περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, ενώ σε χαμηλότερα υψόμετρα θα σημειωθούν βροχές ή χιονόνερο. Στην Αττική, τα φαινόμενα δεν θα είναι αξιόλογα.

Την Κυριακή, οι βροχοπτώσεις θα εξασθενήσουν, με εξαίρεση το Ιόνιο και τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από τη Δευτέρα, αναμένεται νέα κακοκαιρία από τα δυτικά, με περισσότερες βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας, κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτοκινητα
Υποχρεωτική η ετήσια έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων από ΚΤΕΟ
Τέλος η έκδοση από συνεργεία – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ποιες είναι οι κυρώσεις για τους οδηγούς
Υποχρεωτική η ετήσια έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων από ΚΤΕΟ
Εκπαιδευτικοί
Σφοδρή αντίδραση εκπαιδευτικών στο Μαρούσι: «Κάλυψη όλων των κενών τώρα – Όχι σε συγχωνεύσεις και μετακινήσεις»
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου καταγγέλλει αντιπαιδαγωγικές πρακτικές του ΥΠΑΙΘΑ και της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας,...
Σφοδρή αντίδραση εκπαιδευτικών στο Μαρούσι: «Κάλυψη όλων των κενών τώρα – Όχι σε συγχωνεύσεις και μετακινήσεις»
Γιάννη Παναγόπουλου
Πολυτελής βίλα του προέδρου της ΓΣΕΕ στην Αρκαδία στο μικροσκόπιο των Αρχών
Οικονομική έρευνα για την περιουσία του Γιάννης Παναγόπουλος – Δέσμευση λογαριασμών και υπόνοιες για διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ
Πολυτελής βίλα του προέδρου της ΓΣΕΕ στην Αρκαδία στο μικροσκόπιο των Αρχών