ΒΙΑΣΜΟΣ
Τρίχρονη πήγε στο σχολείο με χτυπήματα στο κεφάλι – Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφος της

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στον Βόλο, με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι. Το περιστατικό αποκαλύφθηκε την Τετάρτη, όταν η 3χρονη παρουσιάστηκε στο σχολείο με σημάδια από χτυπήματα στο κεφάλι. Άμεσα, η δασκάλα του παιδιού ειδοποίησε τις Αρχές.

Στη συνέχεια, η 20χρονη μητέρα του παιδιού και ο σύντροφός της συνελήφθησαν, ενώ η Εισαγγελία Βόλου αποφάσισε την απαγόρευση κάθε επαφής της μητέρας με την κόρη της. Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε πρόσωπο ανίκανο να αντισταθεί και έκθεση ανηλίκου.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν την Πέμπτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου μετά τη δίκη αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους: απαγορεύτηκε να προσεγγίσουν το παιδί, το οποίο πλέον φιλοξενείται από τη γιαγιά του, ενώ δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗ
Συντάξεις: «Αδιέξοδο» για χιλιάδες εκπαιδευτικούς η εξαγορά πλασματικών ετών
Πώς η καθυστερημένη ενημέρωση οδήγησε σε οικονομική εξόντωση – Αίτημα προς ΔΟΕ και ΑΔΕΔΥ για ανατροπή του καθεστώτος εξαγοράς
Συντάξεις: «Αδιέξοδο» για χιλιάδες εκπαιδευτικούς η εξαγορά πλασματικών ετών