κρητη
Πηγή: Intime News
Τι αναφέρει ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ - «Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια κατάσταση»

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα βίωνε το 3χρονο αγόρι από τη μητέρα του και τον πατριό του στο Ηράκλειο.

«Όταν ακούς να σου περιγράφουν την κατάσταση αυτού του παιδιού, ραγίζει η καρδιά σου. Αυτή η κατάσταση δεν προήλθε από βαρύ τροχαίο, αλλά από το ξύλο που έφαγε από τους δύο γονείς του, γιατί και ο πατριός ουσιαστικά γονέας είναι», ανέφερε στην εκπομπή «OPEN ΤΩΡΑ!» ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Πώς είναι δυνατόν αυτά τα κτήνη να έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση το παιδί, που σήμερα χαροπαλεύει στην κυριολεξία; Οι συνάδελφοί μου είναι σοκαρισμένοι με την εικόνα που είδαν», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Έχουμε δει πολλά παιδιά κακοποιημένα σεξουαλικά, κακοποιημένα από τους γονείς που έρχονται τα νοσοκομεία με εισαγγελική εντολή. Όμως, τέτοια κατάσταση δεν μου έχει τύχει ξανά. Αυτά τα κτήνη, αυτά τα τσογλάνια πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή, χάνω τα λόγια μου», συμπλήρωσε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κίνηση με αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας
Με ποιο απλό τρόπο μαθαίνεις αν σε έχουν πιάσει παραβάτη οι κάμερες της Τροχαίας
Μέσω του myAADE μπορείς να ελέγξεις αν έχει βεβαιωθεί πρόστιμο από «έξυπνες» κάμερες και να δεις τις οφειλές σου
Με ποιο απλό τρόπο μαθαίνεις αν σε έχουν πιάσει παραβάτη οι κάμερες της Τροχαίας