κρητη
Πηγή: Intime News
Τι αναφέρει ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ - «Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια κατάσταση»

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα βίωνε το 3χρονο αγόρι από τη μητέρα του και τον πατριό του στο Ηράκλειο.

«Όταν ακούς να σου περιγράφουν την κατάσταση αυτού του παιδιού, ραγίζει η καρδιά σου. Αυτή η κατάσταση δεν προήλθε από βαρύ τροχαίο, αλλά από το ξύλο που έφαγε από τους δύο γονείς του, γιατί και ο πατριός ουσιαστικά γονέας είναι», ανέφερε στην εκπομπή «OPEN ΤΩΡΑ!» ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Πώς είναι δυνατόν αυτά τα κτήνη να έχουν φέρει σε τέτοια κατάσταση το παιδί, που σήμερα χαροπαλεύει στην κυριολεξία; Οι συνάδελφοί μου είναι σοκαρισμένοι με την εικόνα που είδαν», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Έχουμε δει πολλά παιδιά κακοποιημένα σεξουαλικά, κακοποιημένα από τους γονείς που έρχονται τα νοσοκομεία με εισαγγελική εντολή. Όμως, τέτοια κατάσταση δεν μου έχει τύχει ξανά. Αυτά τα κτήνη, αυτά τα τσογλάνια πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή, χάνω τα λόγια μου», συμπλήρωσε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο παιδείας: Για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τους ελέγχους και τα ευρήματα της ΑΑΔΕ – ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Υπουργείο παιδείας: Για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Μιχ
Μιχαηλίδου: «Από τη Θεσσαλονίκη δείξαμε ότι η κοινωνική στέγαση γίνεται πράξη»
Η υπουργός, μαζί με τον πρωθυπουργό, επισκέφθηκαν διαμέρισμα στο οποίο στεγάζεται ωφελούμενος του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία»
Μιχαηλίδου: «Από τη Θεσσαλονίκη δείξαμε ότι η κοινωνική στέγαση γίνεται πράξη»