σεξουαλική παρενόχληση
Οι γονείς της 14χρονης κατήγγειλαν το περιστατικό στη γραμμή 10201 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων

Αρνείται πως βίασε ή κακοποίησε σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι ο 52χρονος καθηγητής, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ. στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Κυριακής κάλεσαν στην τηλεφωνική γραμμή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανήλικων οι γονείς μιας 14χρονης και ανέφεραν ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν αντιληφθεί ότι ο 52χρονος καθηγητής ανταλλάσσει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με την κόρη τους, εκφράζοντας τους φόβους τους ως προς την ύπαρξη τυχόν ερωτικής σχέσης μεταξύ τους. 

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων κλήθηκαν οι γονείς της 14χρονης προς διερεύνηση των καταγγελλομένων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι από τα τέλη Οκτωβρίου ο καθηγητής απέκτησε επικοινωνία διαδικτυακά, αλλά και διά ζώσης στο σχολείο, με τη 14χρονη.

Μάλιστα η επικοινωνία φέρεται να απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο, αποστέλλοντάς της μηνύματα με προτάσεις για να προβούν σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής είχε συναντηθεί με την ανήλικη στις 31 Ιανουαρίου και προέβη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα εις βάρος της.

Ο συλληφθείς φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε πλατωνική σχέση με την ανήλικη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 6-1-2025, 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου με παθόντα που συμπλήρωσε τα 14 έτη, τελεσθείσα από εκπαιδευτικό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κάτω των 15 ετών μέσω διαδικτύου, κατ΄εξακολούθηση από την οποία επακολούθησε συνάντηση.

Ειδικότερα, ο 52χρονος καταχρώμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, απέκτησε επαφή μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με μαθήτρια του και δημιούργησε επικοινωνία προσβλητική για τη γενετήσια αξιοπρέπεια της ανήλικης, επιδιώκοντας συνάντηση.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα στην οικία του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοσκόπηση, εκλογές
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 31,9% και «καμπανάκια» για Μαρία Καρυστιανού
Στο 17,9% η «ψαλίδα» με το ΠΑΣΟΚ, τρίτο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας – Τι πιστεύουν οι πολίτες για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 31,9% και «καμπανάκια» για Μαρία Καρυστιανού
παιδικη
Αναστάτωση στο Περιστέρι: Στο στόχαστρο γυναίκες και παιδιά σε παιδικές χαρές
Σοβαρές καταγγελίες για επιθετική συμπεριφορά άνδρα – Στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε επικίνδυνα περιστατικά, συνελήφθη μετά από νέο επεισόδιο
Αναστάτωση στο Περιστέρι: Στο στόχαστρο γυναίκες και παιδιά σε παιδικές χαρές
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
LIVE - Εθνικός Διάλογος: Η Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή για το Εθνικό Απολυτήριο
Το alfavita συνδέεται live στις 14:00 με την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων - Συμμετέχει ο πρόεδρος της Επιτροπής «σοφών» και πρύτανης του...
LIVE - Εθνικός Διάλογος: Η Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή για το Εθνικό Απολυτήριο