Μετρό Θεσσαλονίκης
Το πρωί της Τετάρτης, ένας συρμός «κόλλησε» μεταξύ των σταθμών «Πανεπιστήμιο» και «Σιντριβάνι», ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από τη Νέα Ελβετία προς το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

Τα προβλήματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης συνεχίζονται, προκαλώντας απογοήτευση και ταλαιπωρία στους επιβάτες.

Το πρωί της Τετάρτης, ένας συρμός «κόλλησε» μεταξύ των σταθμών «Πανεπιστήμιο» και «Σιντριβάνι», ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από τη Νέα Ελβετία προς το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες επιβατών, το απρόοπτο τεχνικό πρόβλημα οδήγησε σε καθυστερήσεις και αναστάτωση. Ο αρμόδιος υπάλληλος, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, αναγκάστηκε να παρέμβει χειροκίνητα και να μεταφέρει τον συρμό στον σταθμό «Σιντριβάνι».

Η διαδικασία αυτή, αν και αναγκαία, προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες, καθώς χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να φτάσουν από τον έναν σταθμό στον άλλον.

Αυτό το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη σειρά των τεχνικών προβλημάτων που έχουν αντιμετωπίσει οι επιβάτες του Μετρό Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία και τη λειτουργικότητα του πιο σύγχρονου Μετρό στην Ευρώπη, όπως είχε χαρακτηριστεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τρόφιμα
Συντηρητικά στο πιάτο μας: Τα πρόσθετα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων
Γαλλικές μελέτες συνδέουν τη συχνή κατανάλωση συγκεκριμένων συντηρητικών με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου και διαβήτη τύπου 2
Συντηρητικά στο πιάτο μας: Τα πρόσθετα που μπαίνουν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων
Σοφία Ζαχαράκη, Αθηνά Μιχαηλίδου
Ελλάδα – Κύπρος: Κυρώθηκε το νέο Πρόγραμμα Συνεργασίας στην Παιδεία έως το 2027
Σφραγίζεται η συμμαχία των υπουργείων Παιδείας Ελλάδας-Κύπρου: Τι αλλάζει σε υποτροφίες και εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Ελλάδα – Κύπρος: Κυρώθηκε το νέο Πρόγραμμα Συνεργασίας στην Παιδεία έως το 2027