Μετρό Θεσσαλονίκης
Το πρωί της Τετάρτης, ένας συρμός «κόλλησε» μεταξύ των σταθμών «Πανεπιστήμιο» και «Σιντριβάνι», ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από τη Νέα Ελβετία προς το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

Τα προβλήματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης συνεχίζονται, προκαλώντας απογοήτευση και ταλαιπωρία στους επιβάτες.

Το πρωί της Τετάρτης, ένας συρμός «κόλλησε» μεταξύ των σταθμών «Πανεπιστήμιο» και «Σιντριβάνι», ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από τη Νέα Ελβετία προς το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες επιβατών, το απρόοπτο τεχνικό πρόβλημα οδήγησε σε καθυστερήσεις και αναστάτωση. Ο αρμόδιος υπάλληλος, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, αναγκάστηκε να παρέμβει χειροκίνητα και να μεταφέρει τον συρμό στον σταθμό «Σιντριβάνι».

Η διαδικασία αυτή, αν και αναγκαία, προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες, καθώς χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να φτάσουν από τον έναν σταθμό στον άλλον.

Αυτό το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη σειρά των τεχνικών προβλημάτων που έχουν αντιμετωπίσει οι επιβάτες του Μετρό Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία και τη λειτουργικότητα του πιο σύγχρονου Μετρό στην Ευρώπη, όπως είχε χαρακτηριστεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρέπες
Η γεύση της Γαλλίας στο πιάτο σας: Η τέλεια συνταγή για κρέπες - Η ιστορία τους
Από τα παραδοσιακά γαλλικά τραπέζια μέχρι τη σύγχρονη κουζίνα, η ιστορία πίσω από την πιο διάσημη λεπτή ζύμη.
Η γεύση της Γαλλίας στο πιάτο σας: Η τέλεια συνταγή για κρέπες - Η ιστορία τους